Hírlevél
Termékajánló
Termék részletek


Bone Suckin Sauce

Raktárkészlet: 0 db
Bone Suckin Sauce
3 190 Ft
Egységár: 21 554 Ft/Liter
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Értékelés:

Nincs raktáron

130.000 Scoville 

  • Bone Suckin Sauce

     

    A szósz kóstolásakor fennállhat a veszélye annak, hogy eláll a lélegzete. 

    A gyártás kezdetekor elöszőr a "Hiccuppin" Hot Sauce! " nevet akarták adni a terméknek.


    Annyira lélegzetelállítóan forróra sikeredet! Mindenképpen óvatosan cseppenként célszerű adagolni a megfelelő erősség eléréséig. 


    Akik az erős meleg étel fogyasztásakor csuklani kezdenek jó hírrel szolgálhatunk nincsenek egyedűl:))  


    Mr. John Quinn, a palackozó, egy hétig nem tudta a csuklást abba hagyni mikor közvetlen a megjelenés után megízlelte az első üveg tartalmát! 

     

    Készült: paradicsompüré, almaecet, méz, melasz, mustár, torma, citromlé, hagyma, fokhagyma, paprika beleértve Habanero paprika, természetes hickory füst aroma, természetes fűszerek, só felhasználásával.


    Gyáró: Ford's Foods Inc USA

  • Átlagos értékelés
    1
    fehérfarkas
    2014.02.04 13:00
    Nem kezdő chilis, de kezdő rendelő vagyok, gondoltam, elsőre legyen valami közepesen csípős, ne egyből a többszázezresek, hátha kifog rajtam. Hát, lehettem volna bátrabb, sokkal bátrabb. Most hozta meg a postás, rögtön kipróbáltam egy kávéskanálnyit. Az íze nagyon finom, intenzív, füstös, ebből a szempontból vitán felül minőségi termék, de az ereje számomra bőven hagy maga után kívánnivalót. A megadott Scoville érték alapján a Tabasco-hoz képest 25-50-szer csípősebbnek kellene lennie, ez alapján minimum egy kis könnyezést, izzadást vártam, de érzetre jó, ha két-háromszorosa annak. Ételízesítőnek - vagy ahogy az üvegen szerepel, csípős csirkeszárnyakhoz - kiváló, de szerintem az \"ízlelőbimbó gyilkos\" nem ez a kategória. Kezdőknek \"egyik szemem sír\", haladóknak \"darázscsípés\", profiknak jó esetben \"piros arany\". Ez a rossz hír, a jó viszont az, hogy hamarosan rendelhetem a következőt, minimum egy 300.000-es, de inkább 500.000-es kollégájával fogok próbálkozni. :)
  • Raktárkészlet
    0 db
    Cikkszám
    600866
Webáruház készítés