Új jelszó kérése
Hírlevél
Kategóriák
Reklám animációnk

HACCP

Akiket szeretünk
Termék részletek


Naga Viper chili paprika mag

Raktárkészlet: 8 db
Naga Viper chili paprika mag
  • Naga Viper chili paprika mag
1 399 Ft1399
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft

< 500.000 Scoville

  • Naga Viper chili paprika mag

     

    A Naga Viper chili igencsak hű a nevéhez: ez a chili könyörtelenül megharap. 

     

    Ez a fajta is az igen erős kategoriába tartozik.

     

    Egy hibrid fajta amit a Naga Jolokia, Naga Morich és Trinidad Scorpion chili paprikák keresztezéséből nemesítettek ki.

     

    A bokros növények mintegy 100 cm magasra nőnek, és bőséges termés jellemzi.

     

    A mélyvörös gyümölcsök rendkívül erősek, de egyben az ízűk is fantasztikus.

     

    Világszerte használják szószokhoz illetve szárított formában is.

     

    A csírázás optimális hőmérséklete 22 és 28 ° C fok között van (8 - 21 napon belül csírázik ki)

     

    A növényeknek szükségük van a friss, jól tápoldatozott és megfelelő vízelvezetésű talajra, nem tűri a pangó vizet. 

     

    A kb 10-14 napos kiszoktatás, akkor ideális ha a hely félig fedett, és naponta maximum 6 óra nem tűző nap éri a növényeket.

     

    A növényeknek elég hosszú az érési idejük ezért az előnevelést időben kell elkezdeni. (január)

     

    A növényeket körülbelül 2-3 héttel az utolsó fagy után lehet rizikómentesen kiültetni.

     

    Fajta annuum
    Scoville <500.000 SHU
    Optimális csírázási hőmérséklet 22-28 ° C-on
    Csíráztatás Jan-ápr
    Virágzat fehér (május-július).
    Növekedési forma bokros, kb 100 cm magasság
    érési folyamat zöldről pirosra
    Gyümölcs formája enyhén csúcsosodó, kúpos, egyenetlen felület, mintegy 4 x 5 cm hosszú
    Érési időszak 100-110 nap
    Származás Anglia

     

    Figyelmeztetés:

    Feldolgozása során kesztyű viselése javasolt. 

    Tartsa távol gyerekektől, állatoktól.

     

    Forgalmazza: Chili Szószok Magyarország Kft

  • Raktárkészlet
    8 db
    Cikkszám
    743788
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.