Hírlevél
Kategóriák
Termékajánló
Termék részletek


Neem oil

Raktárkészlet: 5 db
Neem oil
  • Neem oil
  • Neem oil
1 699 Ft
Egységár: 16 990 Ft/Liter
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft

  • Neem olaj (bio) bemutatása

    A neem olajat egy trópusi területeken honos, örökzöld fafaj olivabogyóra hasonlító termésének magjából préselik. A neem-fa és a terméséből sajtolt olaj Afrikában már évszázadok óta egyet jelent a gyógyítással. Indiában pedig az ayurvédikus orvoslás széles körben alkalmazott gyógynövénye. A neem olaj zsírsavakban, E vitaminban, valamint esszenciális aminosavakban gazdag. Nagy koncentrációban antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású összetevőket is tartalmaz.

    Olvadáspontja kb. 23 °C. Illata leginkább a pirított napraforgómagéhoz hasonlít némi dió jegyekkel keverve. Színe a világosbarnától a zöldesbarnáig terjedhet, illata pedig leginkább a napraforgómagra hasonlít. A neem olajat leginkább testápoló és higiéniás készítményekben, kézkrémekben és hajápolási termékekben használják. Ezen kívül jelentős a biológiai növényvédelemben betöltött szerepe is. 

    Az általunk forgalmazott neem olaj bio gazdálkodásból származik és finomítatlan.

    Neem olaj használata

    A benne található komplex hatóanyagainak köszönhetően alkalmazása széleskörű.

    • Gyulladáscsökkentés - segíti a gyulladt bőr gyógyulását. Irritációk, csípések, felületi sérülések esetében alkalmazható.
    • Pattanások ellen - gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásának köszönhetően pattanások ellen is bevethető.
    • Haj- és körömápolásra - a neem olaj alkalmazható a száraz és viszketős fejbőrre, csökkenti a korpásodást, erősíti a hajszálakat. Az olaj tartós használata mellett visszaszorítható a körömgomba.
    • Természetes növényvédelemre - a kutatások szerint közel 130-féle kórokozó,kártevő ellen használható. Valódi bio-növényvédőszer.


    Aktív összetevő: 1500ppm Azadirachtin 

    Neem olaj 100 ml: 80% olaj tartalom Rimulgan : 20%tartalom

  • Raktárkészlet
    5 db
    Cikkszám
    920012
Webáruház készítés