Hírlevél
Kategóriák
Termékajánló
Termék részletek


Fűszerkeverék prémium - Sültcsirke

Raktárkészlet: 0 db
Fűszerkeverék prémium - Sültcsirke
  • Fűszerkeverék prémium - Sültcsirke
  • Fűszerkeverék prémium - Sültcsirke
140 Ft
Egységár: 7 000 Ft/Kg
A vásárlás után járó pontok: 1 Ft

Nincs raktáron

  • Fűszerkeverék prémium - Sültcsirke

     

    Származási hely: Magyország

     

    Készült: Só, ízfokozó(Na-glutamát), fűszerpaprika őrlemény, fokhagymapor, cukor, majoranna, őrölt feketebors, őrölt rozmaring felhasználásával.

     

    Felhasználási javaslatunk:

    Vegyünk egy hőálló üveg sütőedényt. Öntsük bele a két evőkanál olajat, vagy az előzőleg felmelegített zsiradékot, és ezt csorgassuk körbe úgy az edényben, hogy mindenhol olajos legyen. A fokhagymát vágjuk nagyjából három milliméteres gerezdekre, és egyenletesen osszuk el a sütőtál alján. ha megvagyunk, akkor szépen letisztogatott csirkecombokat pakoljuk a sütőtálba szorosan egymás mellé. Arra ügyeljünk, hogy ha nem töltik ki a teljes tálat a csirkecombok, akkor úgy igazgassuk a fokhagymagerezdeket, hogy ne legyen szabadon, mind egy-egy comb alatt legyen, különben keményre sül, esetleg meg is éghet, és akkor megkeseredik.

     

    A fűszerezés: a por alakú fűszersó, könnyeb használhatósága miat olajjal, vagy vízzel kenjük meg a combokat, hogy rátapadjon a fűszer. Egyenletesen osszuk el a fűszert, a maradékot pedig szórjuk be a combok közé. Ha készen vagyunk, akkor öntsük alá óvatosan egy deciliter vizet, majd alufóliával fedjük le a sütőtőtálat. Tegyük be 180 fokra előmelegített sütőbe, és nagyjából 45-60 perc alatt főzzük puhára. Ezután vegyük ki, szedjük le az alufóliát, vagy a sütőedény tetejét, és úgy toljuk még vissza, és süssük addig, míg szépen el nem kezd barnulni a csirkecombok teteje.

     

    A termék csípős változatát ide kattintva érheti el.

  • Raktárkészlet
    0 db
    Cikkszám
    884634
Webáruház készítés