Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Reklám animációnk

HACCP

Akiket szeretünk
Fogyasztó Barát

Fizetési megoldás
Hírlevél
Partnereink
Recept klub
2016.02.27 10:51

Extra csípős Kebab

Hozzávalók:

Hús:

- 800 g csirkemellfilé

 

A páchoz:

Extra csipős Kebab fűszerkeverék

 

A salátához:

- 1 kígyó uborka, szeletelve

- 4-5 kockára vágott paradicsom

- 2 szeletekre vágott kaliforniai paprika

- 1/4 csésze olívabogyó (opcionális)

- 4 személyre vágott saláta

 

Saláta öntet:

- 1,5 teáskanál ecet

- 2 tk olívaolaj

- 1,5 teáskanál frissen facsart citromlé

- 1 tk petrezselyem

- 1/8 teáskanál szárított oreganó

 és bors ízlés szerint

- 10 dkg feta sajt

 

1. Lépés

Keverjük össze a Extra csipős Kebab fűszerkeveréket olajjal, majd a csirkét legalább 2-3 órán át vagy egy éjszakán át pihentessük benne.

Ha a grillezéshez fa nyársakat használunk, akkor áztassuk vízbe legalább 30 percre, hogy ne égjenek el.

2. Lépés

Keverjük össze a megmosott zöldségeket és saláta összetevőket és helyezzük hűtőbe, ameddig a húsokat sütjük. Vegyük elő a csirkéket és egyenként tűzzük a nyársra, majd süssük meg mindkét oldalán 10-12 percig.

3. Lépés

Osszuk el a salátát 4 személyre, a tetejét díszítsük paradicsommal, uborkával friss reszelt feta sajttal, majd helyezzük rá a nyársakat. A végén locsoljuk meg egy kis citromlével, az öntettel, amit egyszerűen csak össze kell kevernünk

Webáruház készítés