Hírlevél
Termékajánló

Termékek


Blair's Ultra Death koporsóban
Blair's Ultra Death koporsóban

800.000 Scoville 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
prev
12
next
14
Krausz Péter
2014.04.25 23:29
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kis adag csípős szósz az ételbe ekkorát dob rajta és érződik az illatán, az ízén. Persze, ha ezt lehet csípősnek nevezni. Amikor tisztán hígítás nélkül kipróbáltam, az maga volt a kénköves pokol, gondoltam soha többet. Pedig de. Ebből a cuccból sosem elég. Érdekes, hogy úgy lehet túlcsípősíteni vele az ételeket, hogy közben a háttérben megmarad az íz. Abszolút csillagos öt!
13
Szarka Norbert
2014.03.18 10:42
Igen ezt el kell olvasni mindenkinek mert aki nem tud mondatokat értelmezni az pontosan ekkora marhaságokat fog irni mint te. De igazadvan én vagyok a hülye mert belemegyek egy ilyen szócsatába egy kifinomult intelligens gasztromogullal mint te.Mégegyszer elnézést hogy mesértettem a gyenge érzelmi világodat ha számodra netán olyan dolgokat közlök ami a lecsökent látóterednek már túl sok.
12
Kelemen Sándor
2014.03.17 17:53
Ahhh… sejtettem, hogy egy chiliszósz professzort dobott le közénk a jóisten, aki nem csak gyűjtő, de egyenesen ő sz@rta az összes szószt a világra. Igen ez valóban a termékekről szóló véleményeknek fenntartott oldal, de nem tudtam elmenni szó nélkül egy ekkora állatság mellet, amit leírtál. 
Hogy ezt hol a francba olvastad azt nem tudom, mert sem a terméken, sőt sem itt sem külföldi termék oldalon evvel a szósszal kapcsolatban ez nincs leírva, idézet tőled. „ A terméket csak is kizárólag élemiszeradalékként és nem önnálóan használjuk”.
Ja, hogy te akkora professzor vagy, hogy felhígítod az amúgy méreg erős szószt és utána nagy bölcsen leírod, hogy nem vagy megelégedve az erősségével és én vagyok a hülye, meg az a pár hozzá nem értő amerikai barom, akik a YouTube oldalon direktbe kóstolják, és majd meghalnak.
Ezek a videók szerintem magukért beszélnek, erre jössz te hatalmas tudású bivalybasznádi parasztgyerek és elmondod, hogy az egész egy rakat sz@r én meg rosszul használom.
Egy chili szószról beszélünk te agyoniskolázott ekeferkó nem pedig egy holdrakétáról.
Kérem a tisztelt oldalt, hogy legalább addig ne töröljék a hozzászólásom, amíg a másik fél el nem olvassa.
Köszönettel. Kelemen Sándor

11
Szarka Norbert
2014.03.17 08:05
Kedves tudálékos Sándor! A saját véleményed korlátozd már a termék minősítésére nem pedig a másik degradálására. Nekem tényleg gyenge szósznak minősűl mivel van rálátásom a termékekkel kapcsolatban. Több éve gyüjtöm és tesztelem a szószókat úgyhogy tisztába vagyok a termékek sajátosságaival. Hogy a családodban milyen élményeket okozott a( véleményem szerint rosszul használt) termék kipróbálása az csöppet sem érdekel engem. A TERMÉKET CSAK IS KIZÁRÓLAG ÉLEMISZERADALÉKKÉNT ÉS NEM ÖNNÁLÓAN HASZNÁLJUK. Ha valaki annyira hülye hogy önmagában vagy szendvicsfeltétként nagy mennyiségeben használja az vessen magára. Ha ezekkel nem vagy tisztában ne vásárolj ilyen terméket.

10
Kelemen Sándor
2014.03.15 16:21
Karácsony elött rendeltem..szinte ehetetlen kategória.
Most olvastam a hozzászólásokat hát Norbert ha ez neked 5 kategória akkor te a nagyon kemény csávok közé tartozhatsz.
Bírom az ilyet gondolom megenni nem tudja de neki semmi nem elég erős. ilyen az apósom is. 
Karácsonyi kajáláskor majd a szeme esett ki izzadt mint a versenyló de mikor kérdeztük mennyire erős csak bólogatott és annyit felet hogy evet már erősebbet is.
Szerintem simán ott a helye ahová besorolva van nagyon kemény cucc, de ez a többi véleményből simán kiderül.

9
Szarka Norbert
2014.03.14 06:34
Sajnos nagyott csalodtam a termékben. A hireszetlésekkel ellentétben az erössége jóval alacsonyabb a termék ismertetőén feltüntetett mércéhez képest. Az íze tökéletes de maximum egy 5-ös erössége van számomra. Dehát izlések és pofonok.
8
Baumann Tamás
2013.12.16 18:26
Most rendeltem először, nagyon szuper. 2 csepp egy jó tányér levesbe és frankón csíp. De legközelebb még erősebbel is megpróbálkozom.
7
Deák József
2013.10.17 19:39
Számomra ez már picit erős, habár a shaman 666as szószt én brutálisabbnak tartom. Ez annál sokkal finomabb. Jelleggörbére amikor először kóstoltam meglepődtem, mert az első 1-2mp-ben csak a finom izés éreztem, aztán pár mp múlva elkezdtem érezni az erejét is. A maximumát úgy 1perc alatt éri el és 8-12percig hat. aki nagyon brutális, de mégis izletes szószt keres, annak ezt ajánlanám. :)
6
Dius
2013.03.30 20:42
Rendeltem karácsonyra Apunak, mert neki semmi nem elég csípős. Kissé szkeptikus volt amikor kinyitotta. Megkóstolta: csak annyit mondott ez jóóóó! Már lassan üres az üveg! :-) Most az 1 milliósért szekál!
5
Bokor István
2012.07.26 14:01
első osztályú a szósz. Nagyon kellemes íz, aztán jön a durva csípés. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szereti a nagyon csípőset és a finomat.
4
MF
2012.06.24 15:15
tényleg nagyon erös csak egy a gond nem tart olyan sokáig az ereje mint pl egy paprikának 
3
Gruber Mihály
2012.03.09 18:30
Vettem én is egy üveggel, és amint hazaértem, egyből megkóstoltam. Általában először mindent magában direktbe kóstolok meg, hogy jól kiérződjön minden tulajdonsága.
Kb egy fél kávéskanálnyit vettem a számba. Remek íze is van, érezni is lehet pár nanoszekundumig, utána viszont jön a lényeg, az erő, amely úgy érkezett, mintha jól fülön vágtak volna egyszerre két oldalról. Hihetetlen erős, még pecekig sajog tőle az ember szája, lassan tompul a fájás. Viszont toroktól lefelé egyáltalán nem bántott.

Mindent egybevetve ehhez képest a legtöbb chiliszósz bébiétel. Szerintem Chuck Noris ezt issza reggelire kakaó helyett.

2
Tóth Imre
2011.12.03 16:17
Először természetesen önmagában kóstoltam meg...egy jópofa C4-es robbant a számban. Kedves és nagyon ütős darab. A magam részéről egy kávéskanálnyit tettem 1 adag pörköltbe és rettentő jó volt, bár izzadtam, mint apáca a kupiban. A gyönyörű, meggypiros színe és kellemesen édeskés illata leginkább egy jófajta, magyar cseresznyepaprikára emlékeztet. Véleményem szerint valóban ügyelni kell az adagolásra, mert könnyű eltúlozni. Ettől függetlenül önállóan is fogyasztható és ha tudjuk mit bírunk, akkor nincs szükség kis adagolóra. Leginkább háziszósz készítésére a legjobb, de ahogy írtam, közvetlenül a saját ételadagunkba is tehető. Bőrre kerülve csak az erre allergiásoknak okoz gondot. Aki bírja és szereti az erőset, ez az ő választása. Matula bácsi után szabadon: \"Én úgy szeretem, hogy még a fejem búbját is csípi.\"
1
vég Levente
2011.03.27 14:36
Én már ismertem ezt a terméket amikor magamnak is rendeltem innen. Legelőszőr az egyik barátomnál szembesültem ennek a terméknek a hihetetlen erejével. Nagyon kicsi mennyiségben gigantikus erő lakozik benne. Előszőr ezt fel sem fogtam, kb. olyan valószínűtlennek tünt mintha valaki azt mondaná egy sörétszemnyi ólom akár 25 kg-ot nyomhatna. Lássuk az adagolást. Egy felnőtt adag leveshez: aki enyhén csípőssen szereti az egy csöppet tegyen bele, aki szereti ha csíp annak elég a két csöpp, aki erőssen, annak 3 csöpp, aki lángoltatni szereti a száját annak 4 csöpp ajánlott. A figyelmesztető felhívásokat komolyan kell venni ami a dobozon van. Ez nem játék. Bőrre kerülve azonnal lemosni és lehetőleg nem vakargatni utánna a szemünket és egyéb más szerveinket... Amit hiányolok a csomagoláson, hogy adagolóval külön nincs ellátva, pedig nagyon kicsi mennyiségre van belőlle szükség alkalmanként. Én úgy oldottam meg, hogy egy szemcseppentőbe átfejtettem belőlle 10 ml-ert, mert azon van csepegtető fej, és azzal gyönyörűen lehet adagolni a megfelelő mennyiséget.
prev
12
next
Webáruház készítés