Hírlevél
Termékajánló
Termék részletek


Mad Dog 357 Pepper Extract 5 Million Scoville

Raktárkészlet: 12 db
Mad Dog 357 Pepper Extract 5 Million Scoville
29 999 Ft
Egységár: 599 980 Ft/Liter
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Értékelés:

5.000.000 Scoville 

 

 • Figyelem! Ez nem szósz vagy fűszer!

  A termék önmagában NEM fogyasztható, csak étel adalékként rendkívül óvatossággal saját felelősségre használja. 

  Önmagában való fogyasztása súlyos károsodást okozhat!

   

  A termék nagyon csípős összetevőket tartalmaz, ezért csak rendkívüli óvatossággal, saját felelősségre használja! 

  Gyermek és állatok elől elzárva tartandó!

  Készült: kiváló minőségű minősített kapszaicin kivonat felhasználásával. Nyomokban szójaolajat tartalmazhat.

  Felbontás után hűtve tarolandó! Használat előtt felrázandó! Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást!

  Gyártja: Ashley Foods Co. USA

   

  Életkor határ! 

  Ez a termék Nem értékesíthető kiskorú személynek.
  A termék megvásárlásával Ön elismeri, hogy betöltötte a 18. életévét!

   

  A nyálkahártyával való érintkezéskor a kapszaicinek égető érzést váltanak ki, mely fájdalommal is jár. Nemcsak a szájban éget, hanem az orr- és a szemnyálkahártyában is (ezeket a tulajdonságokat használják fel önvédelemre a paprikasprayben). 

  A nyálkahártya kapszaicinek általi intenzív ingerlését égetés és erős fájdalom követi, ezt a nociceptorokon, vagyis az idegvégződéseken keresztül közvetítik, amelyek a fájdalmat regisztrálják. 

  A kapszaicinek és a hozzá hasonló anyagok hatásának molekuláris alapja azoknak a specifikus kapszaicinekhez vagy a vanilloid receptorokhoz való kötődésükben rejlik, amelyek a csípős ízt érzékelő nociceptorok alapjai. 

  Termékjogi felelősségvállalás és felelősségbiztosítási nyilatkozat!

  A lent leírtakat megértettem, illetve elfogadom ezen termék megvásárlásával.

  1. A termék rendkívül erős összetevői miatt megértettem, hogy ezt a terméket csak élelmiszer-adalékként ajánlott fogyasztani. A termék súlyos sérülést okozhat, közvetlenül fogyasztva, és / vagy bőrrel érintkezve, különös kerülni kell a szemmel való érintkezést. 
  2. A terméket saját felelősségre használom, és teljes mértékben megértettem annak potenciális VESZÉLYÉT!
  3. Ajándékozás esetén vállalom hogy a címzettet tájékoztatom a potenciális veszélyekről! 
  4. Elfogadom és lemondok a Chili Szószok Magyarország Kft, illetve leányvállalatai, alkalmazottai, beszállítói, forgalmazói és / vagy gyártói szemben minden olyan követelésemről, / vagy perről, amelyben én vagy hozzátartozóim, örököseim családtagjaim esetleges kárával és / vagy sérüléseivel kapcsolatosak lehetnek, vagy a termék felhasználásából, fogyasztásából, lenyeléséből és / vagy bőrrel való érintkezéséből származhatnak. 

   5. Elmúltam 18 éves és felelősségem tudatában képes vagyok határozott       döntést hozni a Vásárlás gomb megnyomásával elfogadom a jelen nyilatkozat feltételeit. 

 • Átlagos értékelés
  9
  admin
  2016.01.19 17:23
  szar
  8
  moruga
  2015.10.25 15:40
  1 milliost vettem aminel az ízével,zamatával maximálisan megvagyok elégedve de az wrejével sajnos nem.a kivánt erőség eléréséhez 10 csepp kellett majd idővel 15 késöbb vettem 4 milliost aminek az ereje megfelelt de az íz sajnos nagyon mű volt fémes,keserű utóiz.mindenkinek ajánlom a természetes chilik fogyasztását ne a vegyileg előálitott szerek használatát
  7
  admin
  2015.09.07 18:44
  Kedves Ferenc!
  Köszönjük az ajánlást, a kóstolandó szószokat pedig lehetőségeinkhez képest folyamatosan bővítjük, hogy még sokáig üdvözölhessük elégedett vásárlóink közt. :)
  Tisztelettel:
  Chili Szószok Webáruház

  6
  Lukácsi Ferenc
  2015.09.07 00:14
  Kedves Webáruház!
  Nagyon szépen köszönöm a válaszukat, felvilágosításukat! Megint nem csalódtam önökben!!
  Ha elfogadnak maradok hűséges vásárlójuk mert egy nagyszerű csapatra (ha mondhatom így) leltem önökben és remek termékekre webáru házukban amiket mindenképp ki szeretnék próbálni, megkóstolni !! Minden barátomnak, ismerősömnek ajánlom magukat folyamatosan amikor tehetem! További sok sikert kívánok önöknek!
  Őszinte tisztelettel: Lukácsi Ferenc

  5
  admin
  2015.09.04 07:07
  Kedves Ferenc!
  Amig Selmeczi úr nekünk cimezte fórum bejegyzését addig az Ön bejegyzését úgy érzelmeztük, hogy általánosan a vásárlóinktól várna személyes tapasztalati választ. Termékeink közt elő fordul, hogy egy azon gyártó különböző állagú termékeket hoz forgalomba. A termék állagát az adott termék gyártási folyamata határozza meg. A Mad Dog termékek igen ismertek és népszerűek világszerte így az a valószínű hogy az Ön által is vásárolt prémium termék így gyártható. A természetben előforduló kaktuszt leszámitva a legerősebb capsaicin 16 millio ami kristályos szerkezetű leginkább a gyógyszeripar használja.Reméljük tudtunk segíteni a felmerült kérdésben.
  Üdvözlettel:
  Chili Szószok Webáruház

 • Raktárkészlet
  12 db
  Cikkszám
  896917
Webáruház készítés